Alperen Işık
Geçtiğimiz ay, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi, Edirne GENÇ Gönüllüler’in gayretleri sayesinde “Bana Network’ünü Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim” konulu konferansı vermek üzere Yard. Doç. Dr. M. Lütfi Arslan’ı ağırladı.
Birkaç defa dinlemiş olsam da her seferinde farklı bir şeyler öğrendiğim konferansta, bir öğrencinin asıl yapması gerekenin sadece okula gidip gelmek olmaması gerektiğini, girilecek her ortamın katınılacak her faaliyetin ve aktivitenin faydalı olacağını, farklı ağlara ulaşmanın da bu şekilde kolaylaşacağını anladım.
Diğer yandan, zamanımızın “network” çağı olduğunu, küresel köye dönüşen bu dünyada değer üretmeyenin dışlandığını, kimliği ile beraber var olmak isteyenin değer üretmek zorunda olduğunu, bunun yolunun da iyi ve doğru insanlarla kurulacak birlikteliklerden geçtiğini öğrendim.
Bizi en iyi şekilde ağırladıkları için tüm Edirneli büyüklerimize ve GENÇ Gönüllüler topluluğuna teşekkür ediyoruz.